11 / 05 / 2024

Trendist Ataşehir ne zaman teslim?

 Trendist Ataşehir ne zaman teslim?

Yüzde 5 peşinat verilerek konut alınabilen Trendist Ataşehir projesinde fiyatlar 262 bin TL'den başlıyor. Trendist Ataşehir ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılı içerisinde cevabı veriliyor....


33 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde tasarlanan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Trendist Ataşehir ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Satışların "Ataşehir'in en özel projesi" sloganıyla devam ettiği Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Trendist Ataşehir fiyat listesi 262 bin TL'den başlıyor.


Trendist Ataşehir ne zaman teslim?


Yüzde 1 KDV imkanı sunulan Trendist Ataşehir projesinde 820 adet konut bulunuyor. Trendist Ataşehir ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılı cevabı veriliyor. 


Trendist Ataşehir ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek projeden daire satın alınabiliyor. Projede ayrıca çocuk oyun alanları, buhar odası, sauna, yüzme havuzu, fitness merkezi ve dinlenme alanları bulunuyor. 


Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir adres:Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


Trendist Ataşehir telefon: 

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com