12 / 05 / 2024

Trendist Ataşehir güncel fiyatlar!

 Trendist Ataşehir güncel fiyatlar!

Trendist Ataşehir güncel fiyatlar? Trendist Ataşehir ödeme planı? Trendist Ataşehir ne zaman teslim? Trendist Ataşehir iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.


Trendist Ataşehir güncel fiyatlar bilgisinden önce proje hakkında detaylı bilgi verelim. K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Ataşehir ilçesinde konumlandırılıyor.


"Ataşehir'in en özel projesi" sloganıyla tanıtılan Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Trendist Ataşehir 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor.


Trendist Ataşehir güncel fiyatlar!


Trendist Ataşehir güncel fiyatlar minimum 295 bin liradan başlayarak yükseliyor. 2016 Ekim ayında teslim edilecek olan Trendist Ataşehir Konutları'nda yüzde 5 peşinat ile konut alınabiliyor.


830 adet daire ve 40 adet dükkandan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde dinlenme alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, buhar odası, sauna, kapalı otopark ve yüzme havuzu bulunuyor.


Trendist Ataşehir iletişim:

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com