12 / 05 / 2024

Trendist Ataşehir fiyatlar!

 Trendist Ataşehir fiyatlar!

2016 yılında teslim edilecek olan Trendist Ataşehir projesinde yüzde 1 KDV imkanı uygulanıyor. Trendist Ataşehir fiyatlar listesi 262 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Trendist Ataşehir fiyatlar listesi haberimizde yer alıyor.


İstanbul'un Ataşehir ilçesinde konumlandırılan Trendist Ataşehir Evleri 33 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Trendist Ataşehir ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat ile konut alınabiliyor.


Trendist Ataşehir fiyatlar!


Trendist Ataşehir fiyatlar listesi minimum 262 bin liradan başlıyor. Projede  fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, otopark, güvenlik ve sauna gibi imkanlar bulunuyor. 


820 adet daireden oluşan Trendist Ataşehir Konutları'nda yüzde 1 KDV imkanı uygulanıyor. Trendist Ataşehir projesinde satışlar "Ataşehir'in en özel projesi" konseptiyle devam ediyor. Trendist Ataşehir teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. 


Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir adres:Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


Trendist Ataşehir iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com