11 / 05 / 2024

Trendist Ataşehir fiyat listesi!

 Trendist Ataşehir fiyat listesi!

Trendist Ataşehir fiyat listesi? Trendist Ataşehir ödeme planı? Trendist Ataşehir nerede? Trendist Ataşehir ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...


K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı ile yaşama geçirilen Trendist Ataşehir projesi İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Ataşehir ilçesinde konumlandırılıyor. Trendist Ataşehir fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


2016 yılında teslim edilecek olan Trendist Ataşehir projesinde satışlar "Ataşehir'in en özel projesi" sloganıyla sürüyor. 33 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde tasarlanan Trendist Ataşehir'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor.


Trendist Ataşehir fiyat listesi:


Trendist Ataşehir ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek projeden konut sahibi olunabiliyor. Trendist Ataşehir fiyat listesi 262 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor.


Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Trendist Ataşehir Evleri'nde buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. Proje 820 adet konuttan oluşuyor.  


Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir adres:Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


Trendist Ataşehir iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com