16 / 04 / 2024

Toya Moda satış listesi fiyatları!

Toya Moda satış listesi fiyatları!

Toya Moda satış listesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Çeşitli ortak kullanım alanlarının yer aldığı projenini yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı.


Toya Moda satış listesi fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen projede satışlar başladı. 


Ticari birimlerin ve dairelerin yer aldığı Toya Moda projesinin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı. Proje ödüllü mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanıyor.


100 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Toya Moda projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Proje lansman öncesinde yüzde 15 oranında bir satış yaptı.


Toya Moda'da 486 tane daire ve 35 tane ticari birim yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projedeki daire alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. 


Toya Moda projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, yürüyüş yolları, sauna, buhar banyosu gibi alanlar yer alıyor. 


Toya Moda satış listesi fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede balkonlu konutların metrekare fiyatları 3 bin 600 TL’den başlangıç gösteriyor. 


Toya Moda iletişim

Tel: 0212 424 54 34

Web: www.toyamoda.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com