20 / 04 / 2024

Toya Moda projesi ödeme planı!

Toya Moda projesi ödeme planı!

Toya Moda projesi ödeme planı kapsamında 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. 486 tane daireden oluşan projede daire alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor


Toya Moda projesi ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. Toya Yapı imzası ile inşa edilen proje Sefaköy'de hayata geçiriliyor. 


Toya Moda projesinde bulunan dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. 4 blok olarak yükselen projede 486 tane daire yer alıyor.


1+0'dan 3+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Toya Moda projesinde daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin dışında 35 adet ticari birim bulunuyor. 


Toya Moda Evleri lokasyon olarak k Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 



Toya Moda projesi ödeme planı

Toya Moda projesinde yüzde 5 peşinatla ya da 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Banka kredisine uygun olan projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiliyor. 



Yüzde 70'inin yeşil alandan oluştuğu Toya Moda projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, güvenlik gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Toya Moda krokİ


Toya Moda projesi ödeme planı!


Toya Moda Sefaköy iletişim

Telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: www.toyamoda.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı