27 / 04 / 2024

Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toya Moda ödeme seçenekleri haberimizin içine yer alıyor. Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje görücüye çıktı. Toya Moda fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.


Toya Moda ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Stüdyo'dan 3+1'e kadar tüm konut seçeneklerinin yer aldığı projede 486 tane daire ve 35 tane ticari birim bulunuyor.


Toya Yapı imzası taşıyan Toya Moda projesi ödüllü mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanıyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alan olarak belirlendi.


Toya Moda Evleri projesinin yatırım bedeli 100 milyon dolar. Daire fiyatlarının 185 bin TL'den başladığı projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 


Toya Moda projesinde dairelerin alanları 35 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Proje lansman öncesinde yüzde 15'lik bir satış yaptı.


Toya Moda konum olarak Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika mesafede inşa ediliyor.


Toya Moda ödeme seçenekleri 

Toya Moda ödemeleri hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projenin satış ofisi telefon numarası 0212 424 54 34.


Toya Moda projesinde çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, yürüyüş yolları, sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates yer alıyor. 


Toya Moda kroki;


Toya Moda ödeme seçenekleri!


Toya Moda iletişim

Tel: 0212 424 54 34

Web: www.toyamoda.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı