02 / 05 / 2024

Torun Center teslim tarihi!

Torun Center teslim tarihi!

Torun Center teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede bulunan dairelerin alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Torun Center teslim tarihi hakkındaki bilgiler haberimizin devamında yer alıyor... İstanbul Şişli - Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Torun Center projesi 3 kule olarak inşa ediliyor. Torunlar GYO imzası ile yükselen proje Eski Ali Sami Yen arsası üzerinde konumlandırılıyor.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde satışa sunulan dairelerin alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede bulunan rezidans kuleleri 42 katlı, ofis kulesi 36 katlı olarak yükseliyor.


Kulelerden ikisinin rezidans, birinin ise ofis olarak tasarlandığı Torun Center projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Torun Center teslim tarihi!

Torun Center projesinde bulunan dairelerin teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Projenin toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirlendi.


Torun Center nerede?

Torun Center Mecidiyeköy adres : Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center iletişim 

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com