15 / 05 / 2024

Torun Center projesi!

 Torun Center projesi!

Torun Center fiyat listesi? Torun Center teslim tarihi? Torun Center ödeme planı? Torun Center nerede? gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.


İstanbul Mecidiyeköy'de konumlandırılan Torun Center projesi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile inşa ediliyor. 3 kule halinde yükselen Torun Center projesinde satışlar devam ediyor.


Mecidiyeköy Torun Center projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. Torun Center projesinin kaba inşaatı yüzde 65 oranında bitti.


Torun Center satılık daire fiyatları bilgisine göre konutların metrekaresi 5 bin 500 dolardan başlıyor. 241 bin metrekare alana sahip olan Mecidiyeköy Torun Center'da blokların ikisi 42 katlı diğeri ise 36 katlı olarak tasarlandı.


1 milyar yatırım bedeline sahip olan Mecidiyeköy Torun Center projesinde 535 adet daire bulunuyor. Torun Center projesi lokasyon olarak eski Ali Samiyen Stadyumu'nun arazisinde inşa ediliyor.


Torun Center fiyat listesi:


Mecidiyeköy Torun Center fiyatları kapsamında rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında, ofislerin metrekare birim fiyatı ise 4 bin 500 dolardan başlıyor.


Torun Center ödeme planı:


Torun Center ödeme koşulları bilgisine göre firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden veya banka kredisi kullanılarak vadelendirilebiliyor.


Torun Center teslim tarihi:


Torun Center ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Ağustos ayı cevabı veriliyor.  Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi ile 0212 267 47 47 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Torun Center nerede?

Mecidiyeköy Torun Center adres: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center ulaşım, kroki:

 Torun Center projesi!


Torun Center vaziyet planı:


 Torun Center projesi!


Torun Center iletişim:

Telefon: 0212 267 47 47

Web adresi: www.toruncenter.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com