15 / 05 / 2024

Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi!

Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi!

Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede dairelerin dışında ayrıca ofisler de bulunuyor.


Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Mecidiyeköy eski Ali Sami Yen arazisi üzerinde hayata geçirdiği Torun Center projesinde satışlar devam ediyor. "3 büyükler Ali Sami Yen'de buluşuyor" sloganıyla tanıtılan projede daireler ve ticari birimler bulunuyor.


Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi ile iletişime geçerek projedeki satılık daireler ve ofisler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projedeki dairelerin yüzde 32'si, ofislerin ise yüze 35'i satıldı.


Torun Center Mecidiyeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor. Projedeki satılık ofislerin metrekaresi ise 4 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde daire teslimleri 2015 yılının ağustos ayında gerçekleşecek. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan proje 241 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Torunlar GYO Torun Center projesi 42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı bir ofis kulesi halinde yükseliyor. 535 adet dairenin yer aldığı proje 1 milyar lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi nerede?

Adres: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi!


Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 267 47 47

Web adresi: www.toruncenter.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com