15 / 05 / 2024

Torun Center fiyatları 606 bin dolardan başlıyor!

 Torun Center fiyatları 606 bin dolardan başlıyor!

2015 Ağustos'ta teslim edilecek olan Torun Center projesinde rezidans daireler ve ofisler yer alıyor. Mecidiyeköy Torun Center fiyatları 606 bin dolardan başlıyor...


Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Torun Center projesi İstanbul Şişli'nin Mecidiyeköy bölgesinde konumlandırılıyor. 3 kule halinde yükselen Torun Center projesinde 535 adet daire yer alıyor.


Torun Center projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. Torun Center fiyatları 606 bin dolardan başlıyor.


1 milyar yatırım bedeli ile inşa edilen Torun Center projesinde kaba inşaatın yüzde 65'i bitti. Torun Center Konutlarında yer alan dairelerin büyüklükleri 100 metrekare ila 425 metrekare arasında değişiyor.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde yer alan 2 rezidans kulesi 42 katlı, 1 ofis kulesi ise 36 katlı olarak tasarlandı. Proje lokasyon olarak eski Ali Sami Yen Stadyumu arazinde konumlandırılıyor.


Mecidiyeköy Torun Center fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 5 bin dolardan, ofislerin metrekaresi ise 4 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor. 


Mecidiyeköy Torun Center ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. 


2015 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan Torun Center Mecidiyeköy projesinde spor alanları, yüzme havuzu, otopark, fitness center,  dinlenme alanları, buhar odası ve sauna bulunuyor. 


Mecidiyeköy Torun Center nerede?

Torun Center adres: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center iletişim bilgisi:  

Telefon: 0212 267 47 47

Web adresi: www.toruncenter.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com