15 / 05 / 2024

Torun Center fiyatlar!

 Torun Center fiyatlar!

Torun Center fiyatlar listesi 606 bin liradan başlayarak yükseliyor. 2015 Ağustos ayında teslim edilecek olan Mecidiyeköy Torun Center projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı.


2015 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan Torun Center projesi lokasyon olarak İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy bölgesinde inşa ediliyor. Torun Center fiyatlar bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Torunlar GYO imzası taşıyan Torun Center projesinde satışlar "3 Büyükler Ali Sami Yen'de Buluşuyor!" sloganıyla devam ediyor. Torunlar GYO Torun Center projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor.


Mecidiyeköy Torun Center projesi 36 katlı 1 ofis kulesi ve 42 katlı 2 residence kulesi halinde tasarlandı. 1 milyar yatırım bedeli ile inşa edilen Torun Center projesinde 535 adet konut bulunuyor. 


Torun Center fiyatlar!


Torun Center fiyatlar bilgisine göre konutlar 606 bin liradan başlıyor. Mecidiyeköy Torun Center fiyatları metrekare bazı olarak rezidansların 5 bin dolardan, ofislerin ise 4 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor. 


Eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun arazisinde konumlandırılan Torun Center projesinde kapalı otopark, sauna, dinlenme alanları, buhar odası, yürüyüş yolları, fitness center, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor.


Yüzde 65 oranında kaba inşaatın tamamlandığı Torun Center Mecidiyeköy projesinde konutların alanları 100 metrekareden başlayarak, 425 metrekareye kadar yükseliyor.


Torunlar GYO Torun Center nerede?

Torun Center adres:Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center ulaşım:

 Torun Center fiyatlar!


Torun Center iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 267 47 47

Web adresi: www.toruncenter.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com