28 / 04 / 2024

Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi!

Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi!

Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...


Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi bilgileri öncesinde projenin özelliklerinden kısaca bahsedelim. Proje ulaşım olarak E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Toplam 788 ticari üniteden meydana gelen Inİstanbul Gala projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Davutpaşa Inİstanbul Gala sosyal alanları arasında, kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi imkanlar yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksit yapılırken, yüzde 1 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle taksitlendirilme, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor. 


Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi


Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi 320 bin TL'den başlıyor. 2017 yılının Aralık ayında konut teslimleri yapılacak olan proje Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com