23 / 04 / 2024

Toki Bahçekent Evleri ne zaman teslim?

Toki Bahçekent Evleri ne zaman teslim?

Toki Bahçekent Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Başakşehir'de yükseliyor...


Bahçekent Avrupark Projesi'nde konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyan proje dev şehir parkı Hayat Park'a komşu olarak yükselecek.


Projede 1.394 adet daire ve 86 adet ticari üniteye yer verilen projenin sosyal alanları arasında ise, gölet, kafeler, havuz, mağazalar, bankalar, restoranlar, okullar, cami, yamaç terasları, çim amfi, spor alanları, piknik alanları, marketler, etkinlik alanları, oyun alanları bulunuyor.


Bahçekent Avrupark Konutları ulaşım olarak 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projenin arsa alanı 78 bin 640 metrekare olarak hesplandı.


Toki Bahçekent Evleri ne zaman teslim?


Bahçekent Avrupark Evleri Başakşehir teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Toki Bahçekent Evleri ne zaman teslim? sorusuna detaylı yanıt için ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Toki Avrupark Bahçekent Evleri iletişim


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com