04 / 05 / 2024

The House Residence Bomonti'de 200 bin dolara!

The House Residence Bomonti'de 200 bin dolara!

The House Residence Bomonti'de dairelerin fiyatları 200 bin dolardan başlıyor. 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek proje tek blok olarak tasarlandı.


Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen The House Residence  projesi, Bomonti'de yükseliyor. Satışların devam ettiği projede 155 tane daire bulunuyor.


2016 yılında teslimlerinin gerçekleşeceği The House Residence Bomnti projesinde daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 



The House Residence Bomonti'de neler var?

The House Residence Bomonti projesinde The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services gibi alanlar yer alıyor. 



The House Residence Bomonti'de fiyatlar 200 bin dolardan başlıyor ve yükseliyor. Tek blok olarak tasarlanan projedeki dairelerin büyüklükleri 42 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. 


Metrekare birim fiyatının 4 bin dolardan başladığı The House Residence projesinde housekeeping, vale hizmtleri, özel resepsiyon, 7/24 teknik destek ve kişiye özel asistan hizmeti sunuluyor. 



The House Residence Bomonti nerede?

Valikonağı Caddesi 7/16 Nişantaşı-İstanbul


The House Residence Bomonti iletişim

Telefon: 444 49 30

Web: www.yenigun.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri