14 / 05 / 2024

The Address Residence iletişim bilgileri!

The Address Residence iletişim bilgileri!

197 daireden meydana gelen The Address Residence projesi 435 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte The Address Residence iletişim bilgileri...


The Address Residence iletişim bilgileri  için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası taşıyan The Address Residence projesi İstanbul Çamlıca'da inşa ediliyor.


Dairelerin satış sürecinin devam ettiği projede ortak kullanım alanları SPA, gözlem terası,çocuk oyun alanları, toplantı salonları, resepsiyon hizmetleri, fitness salonu, depolama alanları, özel otopark, havuz, kafe, restaurant olarak karşımıza çıkıyor. 


Alternatif daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan proje Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor. Alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteren projde 197 daire mevcut.  


Emaar Square projesinin içerisinde bulunan The Address Residence projesi, The Address İstanbul projesinin 12. ile 29. katları arasında yer alıyor. 


Toplamda 46 katlı olarka yükselen The Address İstanbul projesinde ilk 11 katta The Address Hotel, 12. ile 29. katlar arasında The Address Residence ve 30. ile 46. katlar arasında da The Address Sky View bulunuyor. 


The Address Residence projesinde dairelerin fiyatları metrekare birim bazında hesaplanıyor. Projede fiyatlar 5 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. 


The Address Residence iletişim bilgileri

Tel: 0 216 547 1717 

Web: www.emaarsquare.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com