19 / 04 / 2024

Terrace Tema daire fiyatları!

 Terrace Tema daire fiyatları!

2 kule olarak tasarlanan Terrace Tema Halkalı'da teslimler hemen yapılıyor. Terrace Tema daire fiyatları kapsamında 1+1 daireler 465 bin liradan başlıyor....


Terrace Tema daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Tema projesi İstanbul'u Halkalı bölgesinde konumlandırılıyor.


2 kule halinde tasarlanan Terrace Tema Evleri toplamda 416 adet daireden meydana geliyor. Terrace Tema Halkalı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor.


Terrace Tema Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 225 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Halkalı Terrace Tema satış ofisi ile no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Terrace Tema daire fiyatları:


Terrace Tema daire fiyatları bilgisine göre 1 oda 1 salon daireler 465 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Halkalı Terrace Tema teslim tarihi hemen olarak belirlendi. 


78 bin 856 metrekare alana sahip olan Terrace Tema Konutları'nda bloklar 40 ve 30 katlı olarak tasarlandı. Projede yeşil alan için 26 bin 500 metrekare alan ayrıldı. 


İnanlar İnşaat Terrace Tema projesinden kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness center, buhar odası, sauna ve yüzme havuzu gibi birçok imkan bulunuyor.


Terrace Tema nerede?

Halkalı Terrace Tema adres:241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL 


Terrace Tema iletişim bilgisi: 

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com