29 / 03 / 2024

Terrace Mix ödeme planı!

 Terrace Mix ödeme planı!

Terrace Mix ödeme planı? Terrace Mix adres? Terrace Mix telefon numarası? Terrace Mix daire tipleri? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...


Terrace Mix ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim. İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mix projesi İstanbul-Esenyurt'ta konumlandırılıyor.


27 adet dükkan ve 945 adet daireden meydana gelen Terrace Mix projesinde satışlar devam ediyor. Terrace Mix Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor.


İlk etap teslimlerinin hemen yapıldığı Terrace Mix Esenyurt projesinde ikinci etap ise 2014 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Terrace Mix projesinin alanı 30 bin metrekare.


Terrace Mix ödeme planı!


Esenyurt Terrace Mix ödeme planı kapsamında peşinatlar 1.150 TL'den başlıyor. Projede yüzde 0,55 faiz oranı ile 60 aya kadar, 0,80 faiz oranı ile ise 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


Terrace Mix Esenyurt Evleri'nde yürüyüş yolları, sauna, kapalı otopark, fitness center, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, çocuk havuzu, Türk hamamı, güneşlenme terası yer alıyor.


Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Mix adres: Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt, - İstanbul 


Terrace Mix iletişim bilgisi:

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com