25 / 04 / 2024

Terrace Mix daire fiyatları ne kadar?

Terrace Mix daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin hemen yapıldığı Terrace Mix projesinde ikinci etap teslimler Ekim ayında gerçekleşecek. Satışların devam ettiği Terrace Mix daire fiyatları ne kadar?


"Terrace Mix daire fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. 27 dükkan ve 945 daireden oluşan proje İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix projesinde teslimler Ekim ayında gerçekleşecek. Projenin ilk etap teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Terrace Mix İnanlar İnşaat projesi 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor


Terrace Mix Esenyurt projesinde fitness center, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, çocuk havuzu, yürüyüş yolları, sauna, kapalı otopark, Türk hamamı, güneşlenme terası gibi imkanlar sunuluyor. 


Terrace Mix daire fiyatları ne kadar?

Terrace Mix daire fiyatları için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz. 1.150 TL'den başlayan peşinatla daire sahibi olunabilen projede 60 aya kadar 0,55, 120 aya kadar 0,80 faiz oranıyla vade yapılıyor. 


Terrace Mix nerede?

Adres: Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt, - İstanbul 


Terrace Mix iletişim 

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com