18 / 05 / 2024

Teona Ümitköy Ankara ne zaman teslim?

Teona Ümitköy Ankara ne zaman teslim?

Teona Ümitköy Ankara ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartallar İnşaat tarafından hayata geçirilen projde toplamda 570 daire bulunuyor.


33 katlı 4 blok halinde yükselen Teona Ümitköy projesi Ankara'da inşa ediliyor. Teona Ümitköy Ankara ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


Alternatif daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 197 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Teona Ümitköy'de dairelerin ön satış süreci devam ediyor. 


Teona Ümitköy projesinde dairelerin Mart sonunda satışa çıkması planlanıyor. 17 bin metrekarelik park alanına sahip olan Teona Ümitköy projesinde banka kredisinden veya firma bünyesindeki ödeme tablosundan yararlanılıyor. 


Teona Ümitköy Ankara fiyat bilgisi:

1+1 daireler 296 bin TL'den

2+1 daireler 328 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Teona Ümitköy projesinde sosyal donatılar arasında; otopark, kapalı yüzme havuzu, resepsiyon, sauna, fitness salonu bulunuyor. Peki Teona Ümitköy Ankara ne zaman teslim?


Teona Ümitköy Ankara ne zaman teslim? sorusuna proje dairelerin 24 ay sonra teslim cevabını veriyor. Projede 570 konut yer alıyor.


Teona Ümitköy iletişim

Telefon: 0 (312) 235 10 10

Web adresi: http://teona.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com