20 / 04 / 2024

Tema İstanbul Atakent ulaşım!

Tema İstanbul Atakent ulaşım!

Tema İstanbul Atakent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje zengin sosyal olanakları ile Halkalı Atakent'te inşa edildi...


Tema İstanbul Atakent ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje banka kredisine uygun.


Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı ile konumlandırılan Tema İstanbul Evleri için yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödeniyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan Tema İstanbul, banka kredisi kullanımına uygun. Tema İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Teslimleri Temmuz ayında yapılacak olan Tema İstanbul Projesi 1 milyon 550 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor. 


Tema İstanbul Evleri ortak alanları arasında, yüzme havuzu, otopark, spor alanları, sauna, güvenlik, fitness center gibi imkanlara sahip.


2 milyon dolar yatırım bedeli bulunan Tema İstanbul Evleri, 61 blok olarak yükseliyor. Projede toplam 3 bin 351 daire yer alıyor.


Tema İstanbul Atakent ulaşım

Tema İstanbul Evleri, Avrupa Yakası Halkalı Atakent bölgesinde inşa edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor.


Tema İstanbul Atakent ulaşım

Telefon : (0212) 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com