09 / 05 / 2024

Talya Konakları Uskumruköy’de 700 bin TL’ye! Hemen teslim!

Talya Konakları Uskumruköy’de 700 bin TL’ye! Hemen teslim!

Talya Konakları Uskumruköy’de 700 bin TL’ye daire satışları devam ediyor. Hemen teslim edilen projede banka kredisi ile daire sahibi olmak mümkün.


Hemen teslim edilen Talya Konakları projesi Sarıyer'in Uskumruköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Başarır İnşaat ve Orjin İnşaat ortaklığında inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.


Talya Konakları Uskumruköy projesi 22 tane daireden oluşuyor. Projedeki daireler 4 oda 2 salon villa, 3 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi, 5 oda 2 salon villa şeklinde tasarlandı.


Talya Konakları Uskumruköy’de 700 bin TL’ye

Daire alanlarının 164 metrekare ile 553 metrekare arasında değiştiği Talya Konakları Uskumruköy projesinde daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. 


Banka kredisine uygun olan Talya Konakları Uskumruköy projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'lik peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 


8 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilen Talya Konakları Uskumruköy projesinde oyun alanları, tenis kortu, mini futbol alanı, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş alanları yer alıyor. 


Uskumruköy Talya Konakları nerede?

Uskumruköy Talya Konakları adres : Uskumruköy Bağlar Mevkii Sarıyer / İstanbul 


Uskumruköy Talya Konakları iletişim

Telefon: 0212 342 43 42

Web Adresi: www.talyakonaklari.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com