19 / 04 / 2024

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi!

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi!

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi, yepyeni bir ofis projesi olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından geliştiriliyor. Projenin önümüzdeki yıllarda başlaması planlanıyor...


2013 yılında Nida Kule Projesi'nin teslimlerini gerçekleştiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası Kozyatağı'nda yepyeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Bu projede Tahincioğlu Gayrimenkul projeyi Metro Properties ile birlikte yürütecek.

 

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi için Metro Marketler ve inşaat firmalarıyla tek tek anlaşıldı. Bu bağlamda Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı Metro Grossmarket yerine ofis ve karma kullanımlı Metro Market için anlaşmaya vardı.



Metro Properties'e ait Metro Marketler birer birer konut ya da ofis projesine dönüşüyor. DKY İnşaat ise Kartal'daki Metro Market'in yerine yapacağı rezidans projesinin satışlarına başladı bile. Güneşli ve Kozyatağı'ndaki Metro Marketler de yeni inşaat projelerine dönüşecek. Metro Properties'e ait Merter Meydan AVM'nin otoparkına da 380 daire ve 23 ticari birim yapılacak.


Önümüzdeki yıllarda başlaması planlanan projede 41 bin 574 metrekarelik arsa alanı üzerinde bulunan Metro Market duracak. Kalan arsa üzerinde toplam 90 bin metrekare ofis alanı olan bir proje planlanıyor.



Tel: 0216 687 30 40

Web: www.tahincioglu.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com






Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri