10 / 05 / 2024

Sur Yapı Vitrin peşinat teslimde!

Sur Yapı Vitrin peşinat teslimde!

''Sur Yapı Vitrin peşinat teslimde'' sloganıyla satış sürecinin devam ettiği projede toplamda 239 daire yer alıyor. Projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor.


45 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede dairelerin büyüklükleri 52 metrekareden başlayarak 286 metrekareye kadar ulaşıyor. ''Sur Yapı Vitrin peşinat teslimde'' konseptiyle tanıtılan projede ödeme kolaylıkları alıcıları bekliyor. 


Sur Yapı Vitrin peşinat teslimde!

Teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız olarak daire sahibi olunan Sur Yapı Vitrin projesi Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Kampanyaya katılmak için yüzde 75 kredi kullanarak taksitlendirme yapılıyor ve kalan bedelin yüzde 25 peşinatı Aralık 2016'da ödeniyor. 


Lokasyon olarak proje TEM otoyoluna yakın bir bölgede, Maslak-Levent hattına 5 dakika yakınlıkta yükseliyor. Projenin ortak alanları arasında çocuk oyun alanları, sauna, oturma ve dinlenme alanları, kafe, soyunma odaları, yansıma havuzları, basketbol alanı, fitness merkezi  ve yüzme havuzu mevcut. 


Daire fiyatlarının 1+1'lerde 340 bin TL, 2+1'lerde 465 bin TL ve 3+1'lerde 800 bin TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Sur Yapı Vitrin peşinat teslimde kampanyasına göre projede yüzde 5 indirimde uygulanıyor.


Sur Yapı Vitrin iletişim

Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com