06 / 05 / 2024

Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim?

Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim?

İstanbul Sultnagazi'de inşa edilen Sur Yapı Vitrin projesi 45 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki toplamda 239 daireden meydana gelen Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim?


Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. TEM otoyoluna yakın bir alanda yer alan Sur Yapı Vitrin projesinde daire seçenekleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. 


Sur Yapı imzası taşıyan Vitrin projesi 45 bin metrekare alan üzerinde İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor. 239 dairenin yer aldığı Sur Yapı Vitrin projesi ''İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla tanıtılıyor.


Daire büyüklüklerinin 52 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sur Yapı Vitrin'de yüzde 5 kampanya indirimi uygulanıyor. Ayrıca projede teslim tarihine kadar peşinat ve ara ödeme yapılmıyor.


Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim?

Aralık 2016'da dairelerin teslim edilmesi planlanan proje konum olarak Maslak-Levent hattına 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Daire tutarının yüzde 75'i için kullanılan banka kredisinin taksitleri ödendikten sonra kalan tutar 2016 Aralık'ta ödeniyor. Projede sosyal alanlar arasında ise basketbol alanı, yansıma havuzları, oturma ve dinlenme alanları, kafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, soyunma odaları, sauna, 


Sur Yapı Vitrin satış ofisi 

Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com