09 / 05 / 2024

Sur Yapı Vitrin kampanya ödeme planı!

Sur Yapı Vitrin kampanya ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplamda 239 daire yer alıyor. Sur Yapı Vitrin projesi ''İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla tanıtılıyor. İşte Sur Yapı Vitrin kampanya ödeme planı...


Sur Yapı Vitrin kampanya ödeme planı kapsamında çeşitli ödeme seçenekleri bulunan Vitrin projesi İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor. Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı projede 239 daire bulunuyor. 


Konum olarak Tem otoyoluna yakın bir konumda yer alan proje Maslak-Levent hattına 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Vitrin projesi

45 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


Sur Yapı Vitrin kampanya ödeme planı!

-Daire bedelinin yüzde 75'lik kısmı için kullanılan banka kredisinin taksitleri ödendikten sonra kalan kısım 2016 Aralık'ta ödenmeye başlanıyor.

-Yüzde 5 kampanya indirimi uygulanan projede teslim tarihine kadar peşinat ve ara ödeme yapılmıyor.


''İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla dairelerin satışlarına devam edilen projede dairelerin alanları 52 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sur Yapı Vitrin projesinde ortak alanlar oturma ve dinlenme alanları, kafe, yüzme havuzu, basketbol alanı, yansıma havuzları, soyunma odaları, sauna, çocuk oyun alanları, fitness merkezi şeklinde yer alıyor. 


Sur Yapı Vitrin satış ofisi 

Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com