08 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projenin inşaat alanı 57 bin 668 metrekare olarak belirlendi. Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi olarak İstanbul Sultanbeyli'de inşa ediliyor.


Toplamda 504 daireden meydana gelen Sur Yapı İlkbahar Rezidans'ta dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. 


Sur Yapı imzasıyla yükselen Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi; Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşım sağlayabilecek. 


İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen projenin ilk etabındaki 5 blokta 304 konut, ikinci etabında ise 200 konut yer alacak. İnşaat alanı 57 bin 668 metrekare olarak belirlenen Sur Yapı İlkbahar Rezidans'ta yatırım bedeli ise 250 milyon TL.


Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi daire fiyatları 185 bin TL ile 860 bin TL arasında farklılık gösteriyor.  


Sur Yapı İlkbahar projesi sosyal donatıları arasında; hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları,  uzun yürüyüş parkurları ve su göletleri mevcut.


Ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Proje TEM Otoyolu'na, Kuzey Ormanları'na ve Paşaköy gişelerine yakın bir alanda konumlandırılıyor. 


Sur Yapı İlkbahar Rezidans iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı