19 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje 5 blok olarak yükseliyor...


Yatırım bedeli 250 milyon TL olan İlkbahar Residence toplam 304 daireden oluşuyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?


5 blok olarak yükselen İlkbahar Konutları, Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede, dinlenme alanları, hobi bahçeleri, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, kitap okuma alanları gibi ortak kullanım alanları gibi alanlar bulunuyor.


Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sur Yapı İlkbahar Konutları 3. Köprü Paşaköy gişelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor.


Sur Yapı imzasıyla yükselen Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan İlkbahar Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 51 metrekareden ile 293 metrekare arasında değişiyor.


Peşin ya da peşin + banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Sur Yapı İlkbahar Rezidans'ta bulunuyor.


Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları


Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor.


Sur Yapı İlkbahar satış ofisi telefon: (0216) 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı