18 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbahar ödemeleri!

Sur Yapı İlkbahar ödemeleri!

Sur Yapı İlkbahar ödemeleri ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması hedefleniyor...


Sur Yapı İlkbahar ödemeleri kapsamında projede peşin ödeme yapılabiliyor. Projede toplam 304 daireye yer veriliyor.


Sur Yapı tarafından inşa edilen İlkbahar Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine sahip. 


İlkbahar Sur Yapı  Evleri nerede sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olarak belirlenen proje 304 adet daireden oluşuyor. 


Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan İlkbahar Residence, 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla yükseliyor. İlkbahar Evleri'nde dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. 


İlkbahar Sur Yapı Evleri nerede?Hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, uzun yürüyüş parkurları,  dinlenme alanları, su göletleri gibi sosyal yaşam alanlarına sahip olan  İlkbahar Rezidans  İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. 


Sur Yapı İlkbahar ödemeleri!


Sur Yapı İlkbahar ödemeleri kapsamında; yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 25'i teslimde, kalan bedel ise firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


Sur Yapı İlkbahar satış ofisi 

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com