18 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbahar fiyat!

Sur Yapı İlkbahar fiyat!

Sur Yapı İlkbahar fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor.


Sur Yapı tarafından Anadolu Yakası Sultanebeyli'de konumlandırılmakta olan İlkbahar Rezidans, Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.


İlkbahar Sur Yapı daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekler sunuyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum 293 metrekareden meydana geliyor. 


Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor sloganı kapsamında yüzde 7 indirimin uygulanıyor. 


304 adet dairenin yer verildiği Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nin ortak alanlarında; hobi bahçeleri, dinlenme alanları, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, kitap okuma alanları bulunuyor.


İlkbahar Konutları konum olarak Kuzey ormanlarına, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkan  Sur Yapı  İlkbahar projesi, yapımı devam eden ve Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul-Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak otoyolun bağlantı yollarının çok yakınında konumlandırılıyor.


Sur Yapı İlkbahar fiyat kapsamındaki bilgileri şöyle; 


Projede daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 7 indirimin uygulandığı projelerde, yüzde 25 peşin, yüzde 25 ise teslimde ödeniyor. Kalan miktar ise 48 eşit taksitle vade farkı olmaksızın Sur Yapı bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. 


Projede ayrıca peşin veya peşin + banka kredili ödeme yapmak isteyen konut alıcılarına ise yüzde 7 indirime ek olarak yüzde 10 daha indirim yapılıyor.


Lansmana özel indirimlerin uygulandığı Sur Yapı İlkbahar Evleri teslim tarihi 2017 yılının Kasım ayı olarak belirlendi.


İlkbahar Sultanbeyli satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com