18 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbahar daire fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar daire fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar daire fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı bulunuyor...


Sur Yapı imzası ile Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar Evleri toplam 304 adet daireden oluşuyor. Peki Sur Yapı İlkbahar daire fiyatları ne kadar?


250 milyon TL yatırım bedeline sahip olan İlkbahar Rezidans, Sur Yapı imzası ile 5 blok olarak yükseliyor. Projede teslimlerin Kasım 2017'de yapılması planlanıyor.


Sur Yapı İlkbahar Rezidans ulaşım olarak 3.köprü Paşaköy gişeleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede konumlandırılıyor. Projede sosyal olanaklara da geniş yer veriliyor.


Sultanbeyli İlkbahar Konutları'nın ortak alanlarında, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, dinlenme alanları bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan İlkbahar Evleri'nde dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.


Sur Yapı İlk Bahar Evleri peşin alımlarda veya peşin + banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim ve lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Sur Yapı İlkbahar daire fiyatları


Sur Yapı İlkbahar daire fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı