08 / 05 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans fiyat!

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans fiyat!

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans fiyat bilgisi kapsamında projede konut fiyatları minimum 184 bin TL'den başlıyor. Proje 250 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor...


İlkbahar Rezidans, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri ile Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Sultanbeyli İlkbahar Rezidans fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


İlkbahar Rezidans, Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlandırılıyor. Proje 250 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


Sultanbeyli İlkbahar Rezidans teslim tarihi 2017 yılının Kasım ayı olarak belirlendi. Proje ulaşım olarak 3.köprü Paşaköy gişeleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor.


Sultanbeyli İlkbahar Rezidans fiyat


Sultanbeyli İlkbahar Rezidans fiyat tablosuna göre projede en düşük daire fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 304 daireye yer verilen projede, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, dinlenme alanları gibi imkanlar bulunuyor.


İlkbahar Rezidans Sultanbeyli fiyatları için lansmana özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projedeki dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Sur Yapı İlkbahar Rezidans iletişim

Tel: (0216) 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı