28 / 04 / 2024

Stüdyo Life Sarıyer satış fiyatları!

 Stüdyo Life Sarıyer satış fiyatları!

Stüdyo Life Evlerinde teslimler 2014 yılında yapılacak. Stüdyo Life Sarıyer satış fiyatları bilgisini haberimizden öğrenebilirsiniz.


İstanbul Sarıyer'de konumlandırılan Stüdyo Life projesi Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Stüdyo Life Sarıyer satış fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2014 yılında teslim edilecek olan Stüdyo Life Evleri toplamda 2 blok halinde yükseliyor. Sarıyer Stüdyo Life projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor.


Stüdyo Life Sarıyer projesi ödeme planı kapsamına vadelendirme yapılabiliyor. 7 bin metrekare arsa alanına sahip olan Stüdyo Life Evleri 64 adet daireden meydana geliyor.


Stüdyo Life Sarıyer satış fiyatları:


Stüdyo Life Sarıyer satış fiyatları bilgisi için 0216 411 80 50 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Stüdyo Life Evleri 2 bin metrekare arsa alanına sahip.


Blokların 4+2 bodrum katlı olarak tasarlandığı Stüdyo Life Sarıyer projesinde dairelerin büyüklükleri 50 metrekareden başlayarak, 150 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor.


Stüdyo Life Sarıyer nerede?

Sarıyer Stüdyo Life ulaşım adresi:  Rıdvanpaşa Sok. No:12 Göztepe / Kadıköy / İstanbul 


Sarıyer Stüdyo Life iletişim: 

Tel: 0216 411 80 50 

Web: http://studiolifesariyer.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com