26 / 07 / 2024

Soyak Evostar'da diğer projeleri bir bir dolaşmaktan kurtaracak bir+bir fırsatı!

Soyak Evostar'da diğer projeleri bir bir dolaşmaktan kurtaracak bir+bir fırsatı!

Soyak Evostar'da diğer projeleri bir bir dolaşmaktan kurtaracak bir+bir fırsatı sunuluyor. Projede 48 aya kadar vade farksız taksit ve tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


"Diğer projeleri bir bir dolaşmaktan kurtaracak bir+bir fırsatı" kampanyasının başladığı Soyak Evostar projesinde satışlar devam ediyor. Proje Küçükçekmece'nin halkalı bölgesinde yükseliyor. 


1.515 daireden oluşan Soyak Evostar projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleks, 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


40 bin metrekare alan üzerinde yükselen Soyak Evostar Halkalı projesindeki dairelerin alanlar 31 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Teslimlerinin hemen gerçekleştiği Soyak Evostar projesinde sunulan fırsat kapsamında şu şekilde ödeme yapılıyor; Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, 48 ay vade farksız taksit ve 120 aya kadar 0,76 faiz oranıyla vade yapılıyor.


Soyak Evostar'da  fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, güvenlik, yüzme havuzu, voleybol sahası, basketbol sahası, dinlenme alanları gibi imkanlar sunuluyor.


Soyak Evostar iletişim

Telefon: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com