11 / 05 / 2024

Solemar Adabükü satış ofisi adres!

Solemar Adabükü satış ofisi adres!

Ödeme planına göre banka kredisinden yararlanılan projede daire teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında yapılıyor. İşte Solemar Adabükü satış ofisi adres bilgileri...


Solemar Adabükü satış ofisi adres bilgisinden bahsetmeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Bitişik nizamlı villalar dublekes ve tripleks şeklinde dizayn edilen 134 villadan meydana gelen projede satış süreci devam ediyor. 


Solemar Adabükü projesi Bodrumda'da hayata geçiriliyor. Daire alanlarının 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede konut teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması öngörülüyor. 


Sadece 10 villanın kendine özel havuzunun bulunduğu Solemar Adabükü projesinde fiyatlar 185 bin Euro ile 560 bin Euro arasında farklılık gösteriyor. Ödeme yaparken banka kredisinin de kullanılabildiği projede yüzde 30 peşinde kalan yüzde 70'lik kısım için şirket bünyesinde 36 aya kadar vadesiz taksit imkanı sunuluyor.  


Projede dairelerin tapu işlemleri 1 gün içerisinde yapılıyor. Solemar Adabükü'nün ortak alanları arasında; siteye özel iskele, plaj voleybolu, beach bar, bilardo, tenis ve basketbol sahası, masa tenisi, restaurant, Tv seyir terası, sauna, masaj odaları, profesyonel bir fitness ve plates salonu, bir tanesi kaydıraklı olmak üzere toplam 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları, siteye özel bir kısmı kum olan plaj, plajda aile locaları ve cafe mevcut. 


Solemar Adabükü satış ofisi adres!

Ulaşım: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü iletişim

satış ofisi telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web: www.solemar.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com