17 / 05 / 2024

Solemar Adabükü ödemeleri!

Solemar Adabükü ödemeleri!

Solemar Adabükü projesinde daire fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor villa tipi ve şerefiyesine göre 560 bin Euro’ya kadar değişiyor. Solemar Adabükü ödemeleri yapılırken banka kredisinden de faydalanılıyor.


10 villanın kendine özel havuzu bulunan Solemar Adabükü projesinde alanları 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiklik gösteren 134 villa yer alıyor. Solemar Adabükü ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


2015 yılının Mayıs ayında dairelerin teslim edilmesi öngörülen projede fiyatlar 185 bin Euro ile 560 bin Euro arasında değişiklik gösteriyor. Bitişik nizamlı villalar dubleks ve tripleks olarak karşımıza çıkıyor. 


Solemar Adabükü ödemeleri!

Solemar Adabükü ödemeleri kapsamında Solemar Adabükü projesinde banka kredisinden yararlanılıyor. Yüzde 30 peşinat verildiğinde kalan yüzde 70'lik bedel için şirket bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. 


Tapu teslimlerinin 1 gün içerisinde yapıldığı Solemar Adabükü'nde siteye özel bir kısmı kum olan plaj, cafe, Tv seyir terası, sauna, masaj odaları, profesyonel bir fitness ve plates salonu, plajda aile locaları, tenis ve basketbol sahası, masa tenisi, restaurant, siteye özel iskele, plaj voleybolu, beach bar, bilardo, bir tanesi kaydıraklı olmak üzere toplam 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu ve açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları bulunuyor. 


Solemar Adabükü Bodrum satış ofisi 

Adresi: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü Bodrum iletişim

satış ofisi telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web: www.solemar.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com