18 / 05 / 2024

Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı!

Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı!

Daire teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması planlanan projede fiyatlar Euro üzerinden hesaplanıyor. Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı kapsamında banka kredisinden yararlanılıyor.


Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı hakkında detaylı bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Solemar Adabükü Bodrum projesine 134 villa yer alıyor. Villalar bitişik nizamlı dubleks ve tripleks ünitelerden oluşuyor. 


Daire alanlarının 103 metrekare ile 213 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede 10 villanın kendine özel havuzu bulunuyor. Alıcılara 1 gün içerisinde tapu teslimlerinin yapılabildiği projede dairelerin 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı!

Yüzde 30 peşinde kalan yüzde 70'lik kısım şirket bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor. Projede daire fiyatları 185 bin Euro'dan başlayarak villa tipi ve şerefiyesine göre 560 bin Euro’ya kadar çıkıyor. 


Solemar Adabükü Bodrum'da ortak alanlar arasında; plajda aile locaları, tenis ve basketbol sahası, sauna, masaj odaları, profesyonel bir fitness ve plates salonu, bir tanesi kaydıraklı olmak üzere toplam 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, siteye özel bir kısmı kum olan plaj, cafe, Tv seyir terası, siteye özel iskele, plaj voleybolu, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları, beach bar, masa tenisi, restaurant ve bilardo mevcut. 


Projede yer alan diğer olanaklar içerisinde ise; banyolarda Siemens su ısıtıcı, her villanın her odasında bağlantısı bulunan merkezi uydu yayın sistemi, site içi golf arabaları ile ulaşım, site içi fiber internet alt yapısı, tüm evlerin tam kapasite ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte jeneratör ve su depoları, Nolthe mutfak ve mutfaklarda Siemens ankastre olarak bulaşık makinası, sitenin kendi atık su arıtma sistemi, 7/24 bireysel ve kamera sistemli güvenlik hizmeti, fırın, ocak ve aspiratör, her villada fiyat dahilinde her odada 1 adet inverter klima yer alıyor. 


Solemar Adabükü Bodrum satış ofisi 

Adresi: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü Bodrum iletişim

satış ofisi telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web: www.solemar.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com