28 / 04 / 2024

Sky Tower'da Devr-i Tatil fırsatı!

Sky Tower'da Devr-i Tatil fırsatı!

Beyaz, sarı, mavi ve kırmızı dönemlere ayrılan projede dönemlere göre tatil yapılıyor. 69 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen Sky Tower projesi 5 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. İşte Sky Tower'da Devr-i Tatil fırsatı detayları...


Sky Tower'da Devr-i Tatil fırsatı kapsamında her şey dahil konsepti ile tatil hizmeti sunuluyor. Sky Tower Hotel E 7 Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


Giriş ve çıkışların cuma, cumartesi ve pazar yapıldığı Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil yapılıyor. Projede 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite oda yer alıyor.


Sky Tower'da Devr-i Tatil fırsatı!

Renklere göre dönemlere ayrılarak tatil imkanı sunan Sky Tower Hotel projesi Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi, tek mavi bayraklı plajına sahip. 


Sky Tower Hotel projesinde sosyal kullanım alanları arasında; çocuklara özel alanlar, toplantı alanları, ibadet alanları ve kongre alanları, aktivite alanları, eğlence alanları bulunuyor. 


Fiyatların dönemlere göre değişiklik gösterdiği Sky Tower Hotel'de 4 kişilik bir aile için fiyatlar 11 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sky Tower'da Devr-i Tatil fırsatı kapsamında beyaz dönem yani kış ayları 11 bin TL, sarı dönem yani sömestr ayları 16 bin TL, mavi dönem yani bahar ayları 14 bin TL ve kırmızı dönem yani yaz ayları ise 21 bin TL olarak belirlendi.


Sky Tower Hotel nerede?

Adres: Hacı Yusuflar Mh., Ceneviz Sokak, Akçakoca


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com