21 / 05 / 2024

Sky Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Sky Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Sky Bahçeşehir fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. daireden meydana gelen Sky Bahçeşehir projesinde zemin+11 katlı olmak üzere 4 blok bulunuyor.


İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapıldığında 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Sky Bahçeşehir fiyat bilgisi öncesinde proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


Her katında 3 daire bulunan Sky Bahçeşehir tepeden şehir ve doğa manzarasına sahip bir bölgede hayata geçiriliyor. Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede 194 daire yer alıyor. 


Zemin+11 katlı olarak 4 blok halinde inşa edilen projede ön talep süreci yoğun ilgi ile tamamlandı. 13 bin 53 metrekare alan üzerinde yayılan Sky Bahçeşehir projesinde 116 adet 2+1, 66 adet 3+1, 12 adet ise 4+1'ler bulunuyor. 


Sky Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Projede metrekare birim bazında daire fiyatları 2 bin 700 TL ile 3 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. 


Lokasyon olarak Sky Bahçeşehir projesi yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika, Tem Otoyolu’na 5 dakika,  Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Sky Bahçeşehir'de ortak alanlar içerisinde sauna, oyun alanları, kapalı yüzme havuzları, paten ve kaykay parkurları, hamam, dinlenme alanları, kapalı otopark, dev satranç, fitness center, 

oyun alanları, basketbol sahası, mini futbol sahası, amfi tiyatro ve otopark mevcut.


Sky Bahçeşehir Konutları nerede?

Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şelale Caddesi, Barış Sokak, Hillpark Çarşı, No:6 Başakşehir /  İstanbul   


Sky Bahçeşehir satış ofisi telefon: 0 212 608 1234

Web Adresi: www.skybahcesehir.net

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com