17 / 05 / 2024

Sky Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 18 bin TL peşinatla daire sahibi olabilme imkanı tanıyan kampanya kapsamında satışlar hızla devam ediyor...


4 blok olarak yükselen Sky Bahçeşehir Evleri Sinan Gayrimenkul imzası taşıyor. Sky Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim?


Sky Bahçeşehir Evleri ulaşım olarak, Tem Otoyolu’na 5 dk, Yapımı devam eden raylı sisteme ise 10 dk. uzaklıkta yer alıyor. Projede,  sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, 2 adet kapalı yüzme havuzu, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı gibi alanlar mevcut.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan Sky Bahçeşehir Evleri, toplam 194 daireden oluşuyor. Projedeki kampanya kapsamında; 18 bin TL peşinat verildiğinde, yüzde 45'i teslimden hemen önce, kalan yüzde 50'sini de garantör bankalar ile 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Sky Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim?


Sky Bahçeşehir teslim tarihi 2016 yılının Nisan ayı olarak belirlendi. Proje hakkındaki detaylı bilgiler için aşağıdaki iletişim blgilerinden yararlanabilirsiniz.


Sky Bahçehir Evleri iletişim

Telefon: 0 212 608 1234

Web Adresi: www.skybahcesehir.net

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com