02 / 05 / 2024

Site İstanbul web sitesi www.siteistanbul.com.tr açıldı!

Site İstanbul web sitesi www.siteistanbul.com.tr açıldı!

toplam 56 tane daire ve 10 tane ticari birimden oluşan Site İstanbul web sitesi www.siteistanbul.com.tr açıldı. Proje 3 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor...


İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler'de hayata geçirilen Site İstanbul projesi Yazıcıoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Ön talep döneminde olan projede hem konutlar hem de ticari birimler bulunuyor.


Site İstanbul web sitesi www.siteistanbul.com.tr açıldı. Proje hakkındaki tüm detaylar projenin web sitesinde yer alıyor. Projede 56 adet daire ve 10 adet ticari birim bulunuyor.


3 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Site İstanbul Bahçelievler projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede daire teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.


4 blok olarak yükselen Site İstanbul Bahçelievler projesinde satışa sunulan 113 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 505 bin liradan başlayarak, değişiklik gösteriyor. 


Site İstanbul projesinde kontrollü site girişi, her daireye otopark, 7/24 güvenlik, kapalı otopark, kapalı devre kamera sistemi, intercom, daire içerisinde doğalgaz ve yangın dedektörü, özel tasarım mutfak dolapları, fitness center, çocuk oyun odası, etkinlik alanı gibi imkanlar sunuluyor.


Site İstanbul iletişim

Telefon: 0212 489 36 80

Web Adresi: http://www.siteistanbul.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com