03 / 05 / 2024

Site İstanbul satılık daire fiyatları!

Site İstanbul satılık daire fiyatları!

Site İstanbul satılık daire fiyatları minimum 505 bin TL olarak belirlendi. Ön talep sürecinde olan projede 10 adet ticari birim ve 56 adet daire yer alıyor...


Site İstanbul satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Yazıcıoğlu İnşaat imzası ile yükselen projede satış süreci başladı.Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de konumlandırılıyor.


Ön talep döneminde olan site İstanbul Bahçelievler projesinde 10 ticari birim ve 56 daire yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor.


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek Site İstanbul satılık daire fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 505 bin liradan başlıyor. 3 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje 4 blok olarak tasarlandı. 


Çeşitli etkinlik alanlarının yer aldığı Site İstanbul'da kontrollü site girişi, her daireye otopark, 7/24 güvenlik, kapalı otopark, kapalı devre kamera sistemi, intercom, daire içerisinde doğalgaz ve yangın dedektörü, özel tasarım mutfak dolapları, fitness center, çocuk oyun odası bulunuyor. 


Site İstanbul iletişim

Telefon: 0212 489 36 80

Web Adresi: http://www.siteistanbul.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com