02 / 05 / 2024

Şişli Nurol Tower teslim tarihi!

Şişli Nurol Tower teslim tarihi!

Şişli Nurol Tower teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. Projede mevcut olan dairelerin alanları 73 metrekareden başlıyor, 193 metrekareye kadar ulaşıyor...


Şişli Nurol Tower teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projede detaylarından bahsedelim... İstanbul Şişli Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirilen Nurol Tower projesi, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyor.


Daire alanlarının 73 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Nurol Tower projesi 291 bağımsız üniteden oluşuyor. Projede 243 adet home ofis, 36  adet ticari ünite ve 12 adet ofis bulunuyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Nurol Tower Şişli projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında otopark, toplantı salonları ile restoranlar mevcut.Proje 6 bin 842 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Şişli Nurol Tower teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. Projede bulunan dairelerin satış fiyatları ve ödeme planı hakkında bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Şişli Nurol Tower adres bilgileri

Adres: Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387 Şişli/İstanbul


Şişli Nurol Tower iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com