09 / 05 / 2024

Sinpaş Ottomare Palace yakında satışta!

Sinpaş Ottomare Palace yakında satışta!

Sinpaş Ottomare Palace takında satışa çıkacak. Ön talep toplanan projede daireler 1 milyon 38 bin TL'den başlıyor. Ottomare Palace'ta 48 ay vade farksız taksit yapılıyor.


Sinpaş Yapı imzası ile Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Ottomare projesinin Suits etabından sonra Palace etabı da yakında satışa çıkacak. Ön talep toplanan projede çeşitli imkanlar sunuluyor.


1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ottomare Palace projesinde istenildiğinde her katta tek bir süit olabilecek şekilde tasarlanabiliyor. 


Sinpaş Ottomare Palace fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 1 milyon 38 bin TL'den başlıyor, 3 milyon 995 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Sinpaş Ottomare Palace ödeme planı çerçevesinde yüzde 15 peşinat, yüzde 10'luk 4 ara ödeme yapılıyor. Yüzde 45'lik kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Sinpaş Ottomare Palace projesinde restaurant, fitness center, sauna, spa, tenis kortu,  açık-kapalı yüzme havuzu, street ball sahası, vitamin bar, zen bahçesi, toplantı salonları, bilardo salonu, mini sergi alanı, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru yer alıyor. 


Ottomare Palace iletişim

Telefon: 444 19 74 

Web: www.ottomare.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com