28 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara fiyat!

Sinpaş Marina Ankara fiyat!

Daire fiyatlarının büyüklüklerine göre değişiklik gösterdiği projede toplamda 912 konut ön satışa sunuluyor. İşte Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi...


Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi kampanyalı fiyatlar üzerinden hesaplanıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar yer alıyor. 


Sinpaş Marina Ankara projesinin 4, 6 ve 7. bloğunda toplam 912 adet konut ön satışa sunuluyor. Projede dairelerin 2018 yılının Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sinpaş Marina Ankara'da ödeme planı kapsamında lansmana özel olarak yüzde 7, bahar kampanyası kapsamında ise yüzde 15 indirim uygulaması bulunuyor. 


Ayrıca projede yüzde 10 peşinde, kalan yüzde 90'lık miktar için firma bünyesinde 40 ay vade yapılıyor. Sinpaş Marina Ankara projesinde Eymir ve Göl manzaralı daireler bulunuyor.


Toplamda 912 konutun ön satışa çıkarıldığı Sinpaş Marina Ankara projesinde iki blok 39 katlı diğeri ise 44 katlı olarak tasarlandı. 


2 bin konutluk projenin ortak kullanım alanları arasında, sahil boyu yürüyüş ve bisiklet yolları, şelaleler, çocuk oyun alanları, spor alanları ve tropik ada mevcut. 


Sinpaş Marina Ankara fiyat!

Sinpaş Yapı imzasıyla yükselen projeda daire fiyatları 281 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor.  Sinpaş Marina Ankara'da kampanya indirimleri sayesinde fiyatlar 221 bin 850 TL'ye düşüyor. 


Marina Ankara Sinpaş nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya / Ankara

25 soruda Marina Ankara projesi için tıklayın!

Marina Ankara satış ofisi iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com