28 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi!

Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin 2018 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi kampanya kapsamında farklılık gösteriyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon ile 7,5 oda 1 salon arasında değişiklik gösterdiği projede Sinpaş Yapı imzası bulunuyor. 4, 6 ve 7. blokta bulunan 912 daire ön satışa sunulduğu Sinpaş Marina Ankara projesi Ankara Çankaya'da yer alıyor. 


Toplamda 2 bin konuttan meydana gelen projede teslimlerin Nisan 2018'de gerçekleşmesi öngörülüyor. Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi dairelerin alanlarına göre değişiyor. 


Ödeme planı kapsamında Sinpaş Marina Ankara'da yüzde 10 peşinat verildiğinde kalan yüzde 90'lık bedel için Sinpaş Yapı bünyesinde 40 ay vade yapılıyor.


Dairelerin bir kısmının Eymir'e bir kısmının göl manzarasına hakim olduğu Sinpaş Marina Ankara projesinde çocuk oyun alanları, sahil boyu yürüyüş ve bisiklet yolları, Tropik ada, şelaleler ve spor alanları bulunuyor. 


Bloklardan 2'si 39 katlı diğeri ise 44 katlı olarak tasarlanan projede daireler lansmana özel yüzde 7 indirimli, bahar kampanyası kapsamında ise yüzde 15 indirimli olarak satışa sunuluyor.


Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi!

Sinpaş Marina Ankara  projesinde kampanya kapsamında 281 bin 400 TL'lik daireler 221 bin 850 TL'ye alınabiliyor.


Sinpaş Marina Ankara nerede?

Sinpaş Marina Ankara adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya / Ankara

25 soruda Marina Ankara projesi için tıklayın!

Marina Ankara satış ofisi iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com