15 / 05 / 2024

Sinpaş Köyceğiz ödemeleri!

Sinpaş Köyceğiz ödemeleri!

Sinpaş Köyceğiz ödemeleri ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede konut teslimleri 2016 yılında yapılacak...


Sinpaş Köyceğiz ödemeleri ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Sancaktepe'de yükselen projede toplam 291 daire yer alıyor.


Proje 26 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Köyceğiz Konutları'nın teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 67 metrekareden oluşuyor. 


Projede mini bağlar, fitness merkezi, yürüyüş yolları, meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, gölet, spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Projede satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlıyor. 


Sinpaş Köyceğiz ödemeleri


Sinpaş Köyceğiz ödemeleri kapsamında projede yüzde 5 peşinatta, kalan yüzde 65'lik kısım banka kredisiyle ödeniyor, kalan kısım için ise 3 ara ödeme yapılıyor. Sinpaş Köyceğiz ödemeleri doğrultusunda projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 


Sancaktepe Köyceğiz adres: Abdurrahman Gazi mah. Sevenler cad. Kasaba sok. Sancaktepe / İstanbul


Sinpaş Köyceğiz iletişim

Telefon: 444 19 74

Web: www.sinpaskoycegiz.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com