01 / 05 / 2024

Sinpaş Ege Yakası Halkalı fiyat listesi!

Sinpaş Ege Yakası Halkalı fiyat listesi!

Sinpaş Ege Yakası Halkalı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.42 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor.


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın butik markası olan Eviya Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Ege Yakası Halkalı'da yükseliyor. Sinpaş Ege Yakası Halkalı fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Toplam 42 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Ege Yakası Halkalı projesinde satış süreci devam ediyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor.


Sinpaş Ege Yakası projesinde 2+1'den 4+1'e kadar toplam 378 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 99 metrekareden başlıyor, 176 metrekareye kadar ulaşıyor.


53 ayrı hobi bahçesinin yer alacağı Ege Yakası projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terasları, bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları, cafeler ve restoranlar bulunuyor. 


Santorini Adası'ndan esinlenerek tasarlanan Ege Yakası Halkalı projesinde Saklıköy ve Fenerburnu göletleri bulunuyor. 


Sinpaş Ege Yakası Halkalı fiyat listesi

Sinpaş Ege Yakası Halkalı fiyat listesi kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları minimum 455 bin TL, maksimum ise 931 bin TL olarak belirlendi. 


Ege Yakası iletişim

Telefon: 0 212 310 13 50

Web: http://www.egeyakasi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com