29 / 04 / 2024

Sinpaş Aqua City Denizli ulaşım!

Sinpaş Aqua City Denizli ulaşım!

210 bin metrekare alan üzerinde yayılan Sinpaş Aqua City Denizli projesi Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte Sinpaş Aqua City Denizli ulaşım bilgileri...


Konut seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak değişiklik gösterdiği projede daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Aqua City Denizli ulaşım bilgilerinden bahsetmeden önce projenin detaylarına değinelim.


Sinpaş Yapı imzasıyla Denizli'de yükselen Sinpaş Aqua City projesinde dairelerin satış süreci devam ediyor. 210 bin metrekare alan üzerinde yer alan projede farklı yaşam biçimlerini bir araya getiren konseptler bulunuyor. 


2017 yılının Haziran ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan Sinpaş Aqua City'de yalı yaşamı için AquaMansion, kumsal evlerde yaşamak için AquaBeach, Denizli'nin en prestijli kulelerinde hayat sürmek için AquaTowers, göl ve bahçe keyfini yaşamak için AquaHomes&Gardens tercih edilebiliyor. 



Büyüklükleri 72 metrekareden başlayarak 241 metrekareye kadar ulaşan daire alanlarına sahip projede 1+1'ler 187 bin TL, 2+1'ler 263 bin TL, 3+1'ler 360 bin TL ve 4+1'ler ise 420 bin TL'den başlıyor. 


Birçok sosyal alana sahip Sinpaş Aqua City projesinde açık hava sineması, bungalovlar, açık hava sineması, palmiyeler, tropik ağaçlar, yürüyüş yolları, seyir terasları, su kaydırakları ve çardaklar mevcut.


Sinpaş Aqua City Denizli ulaşım!

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi adres: Adnan Menderes Bulvarı No: 185 ( Eski EGS Park) 


Sinpaş Aqua City Denizli iletişim

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Telefon: 444 19 74 

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com