28 / 04 / 2024

Sinpaş Aqua City Denizli ödeme planı!

Sinpaş Aqua City Denizli ödeme planı!

Denizli'de hayata geçirilen projede 1+1 daireler 30 katlı kulede toplanmış durumda. 80 aya varan vade imkanı bulunan Sinpaş Aqua City Denizli ödeme planı nasıl?


Sinpaş Aqua City Denizli ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında bulunan Sinpaş Aqua City Denizli projesinde daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Sinpaş Yapı imzasıyla Denizli'de yükselen Sinpaş Aqua City Denizli projesinde 4 farklı yaşam biçimi sunuluyor. AquaMansion, AquaHomes&Gardens, AquaTowers ve AquaBeach konsepti ile farklı yaşamlar bir araya geliyor.


Sosyal yaşam alanları arasında Sinpaş Aqua City Denizli'de spor alanları, yüzme havuzu, güvenlik, çocuk oyun alanları, fitness center ve otopark yer alıyor. 


Sinpaş Aqua City Denizli ödeme planı!


Konut fiyatlarının yaşam konseptlerine göre değişiklik gösterdiği Sinpaş Aqua City Denizli projesinde AquaHomes&Gardens seçeneğinde göl ve bahçe keyfi, AquaMansion seçeneğinde yalı yaşamı, AquaBeach’de kumsal evleri ve AquaTowers’da Denizli’nin en yüksek ve en prestijli kuleleri  ön plana çıkıyor. 


Sinpaş Aqua City Denizli fiyat listesi:

1+1'ler 187 bin TL'den 

2+1'ler 263 bin TL'den

3+1'ler 360 bin TL'den

4+1'ler ise 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sinpaş Aqua City Denizli ödeme planı!

Vade farksız 80 aya kadar vade imkanı sunulan projede lansmana özel fiyatlar devam ediyor. 


Sinpaş Aqua City Denizli iletişim

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Tel: 444 19 74

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com